Forside Priseksempler Referencer Billeder Kontakt Om

Jeg overtog firmaet i 1992 fra min far som havde været selvstændig malermester siden 1952, så det er mange års erfaring og viden, der bliver arbejdet med og som kommer vores kunder tilgode, vi gør alt for at ramme netop dine ønsker om istandsættelse. Malerarbejde handler også om livskvalitet, de færdige nymalede lyse rum, giver en ro, der indbyder til nydelse og afslapning.
Med mere end 30 års erfaring, kombinerer vi den nyeste teknologi og metoder med godt håndværk og gamle traditioner. For at blive ved at udføre malerarbejde til konkurencedygtige priser, er vi meget innovative og søger hele tiden nye løsninger og muligheder for at opnå samme eller bedre resultat som vi altid har leveret, nemmere, hurtigere, og i sidste ende, et holdbart og flot resultat.

Kunne du, tænke dig at få malet? forestil dig hvor lyst og flot det vil blive, med nymalede lofter, vægge, træværk, ren livskvalitet:-)

Ring eller sms nu på 40140779 for at høre nærmere

Vi udfører alt malerarbejde bl.a. Afrensning af tapet eller lign. Fuldspartling af lofter og vægge, vi opsætter glasfilt, væv og tapet maler lofter, vægge, træværk og vinduer, inde som ude. Derudover tilbyder vi mindre tømrer/snedker/handyman opgaver samt sprøjtemaling af døre, træværk, møbler, køkkenlåger m.m. enten på stedet eller på eget værksted.
Som vi plejer at sige, med et glimt i øjet, "det her, det er ikke malerarbejde, det er kunst, ;-)

Vi tilbyder gerne en totalløsning hvor vi tager billeder ned fra vægge, stiller møbler til side og vi stiller/hænger det hele på plads igen.
kort sagt: vi kan ordne det hele, til mindst mulig gene for Dem.

Lejligheder: Se priseksempler

Der bliver altid udarbejdet et udførligt skriftligt tilbud.

Sallingvej 5, 2720 Vanløse, Tlf. 40140779 Email per@gulstorff.dk Cvr. nr. 27818250